English

Jogi nyilatkozat

Az Engelan – Hellas Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Az Engelan Hellas weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

Az Engelan Hellas Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért az Engelan Hellas Kft. felelősséget nem vállal.

Az Engelan Hellas Kft nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Engelan Hellas Kft weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Amennyiben weboldal más, harmadik fél által üzemeltetett weboldalra mutató linkeket is tartalmaznak, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen külső oldalakon megjelenő tartalmak szerkesztésére és közzétételére ráhatásunk nincsen, ezért azok jogszerűségéért, hitelességéért, vagy teljességéért felelősséget nem vállalunk. Az ilyen jellegű tartalmaktól az Engelan Hellas Kft t Kft. egyértelműen elhatárolódik. Javasoljuk egyben a külső, harmadik fél által üzemeltetett weboldalak saját felhasználási feltételeinek, adatvédelmi nyilatkozatainak és impresszumainak tanulmányozását és megismerését.