English

Minőség politikánk

Vagy minőségi, vagy semmilyen, mi így állunk hozzá. Cégünk kezdettől fogva elkötelezett a magas minőségű élelmiszerek mellett, ezt 2001-ben szerzett HACCP minőség- és élelmiszerbiztonsági tanúsításunk is bizonyítja. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha a vevőink is azok, hiszünk ebben a szimbiózisban, és máshogy nem is tudnánk csinálni. A rendszer folyamatosan ellenőrzött és dokumentált, a termékek egész életútja lekövethető általa. A vezetőség aktívan kiveszi a részét az élelmiszer-biztonság fenntartásában és a kapcsolódó feladatok végrehajtásában.

Folyamatos képzésekkel, oktatással biztosítjuk, hogy dolgozóink napi szintű munkavégzésének szerves részévé váljon a minőség iránti elkötelezettség, munkájukat tudásuknak megfelelően a maximális szinten végezhessék. Folyamatosan betartjuk az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos mindenkori jogszabályi előírásokat. - Természetesen mit sem érne ez a filozófia, nem keresnénk olyan partnereket, akik ugyanígy gondolkodnak. A beszállítók kiválasztásánál tehát a fenti szempontok ugyanolyan súllyal esnek latba.

Kereskedelmi és minőségpolitikánk

  • Az összes dolgozót be kell vonni a minőségi munkavégzésbe, és meg kell erősíteni a munkavállalók öntudatát, hogy minden munkahelyen a minőséget produkálják.
  • El kell kerülni a vitás helyzetek kialakulását.
  • Olyan beszállítókat kell választani, akik képesek a magas minőség szinten tartására.
  • Meg kell valósítani az árverseny politikát, ugyanakkor megtartani termékeink minőségi színvonalát a szállítási költségek csökkentésén és a munkavégzés hatékonyságának javításán keresztül.
  • A munkaerő szakképzettségének javítása.
  • Szerződéses együttműködés a vevőkkel, szállítókkal.