English

Filozófiánk

Társaságunk hivatásának tekinti, hogy hosszú távú partneri kapcsolatokat alakítson ki mind a hazai, mind a külföldi élelmiszergyártókkal, termelőkkel, segítse őket termékeik minél szélesebb körű elterjesztésében, forgalmazásában, disztribúciójában.

Üzletpolitikánk három alapelve a minőség és a versenyképes árkialakítás mellett a szállítási megbízhatóság, mely nagyban hozzájárul a jó kereskedelmi kapcsolat és a bizalom kialakulásához, valamint további megerősítéséhez, állandó és új üzleti partnereink megelégedésére.

Vevőközpontúság: Sikerünk titka vevőink eredményes működésében rejlik. Ezért mindent megteszünk, hogy megértsük gondolkodásukat, üzletmenetüket, hogy szolgáltatásainkat ennek megfelelően alakítsuk ki. Az év valamennyi napján ennek szellemében dolgozunk.

Fejlődés iránti elkötelezettség: Folyamatosan képezzük magunkat, mind egyénileg, mind csoportosan. Minél többet tudunk, annál inkább inspirálnak minket az ismeretlen területek. Nem szégyellünk kérdezni, ha nem tudunk valamit. Minden tudásunkat és információnkat megosztjuk egymással, mert hiszünk abban, hogy ez mindannyiunkat állandó megújulásra ösztönöz.

Becsület és őszinteség: Elkötelezettek vagyunk egymással és partnereinkkel szemben. Ez csak úgy valósul meg, hogy minden problémáról nyíltan és őszintén beszélünk. Mindenekelőtt fontos célunk a kölcsönös üzleti haszon, üzletfeleinket egyenrangú partnerként kezeljük és felelősséget vállalunk üzleti döntéseinkért.

Egyenrangúság: Társaságunk minden egyes munkavállalójára a szervezet fontos és nélkülözhetetlen szereplőjeként, munkatársaként tekint. Munkatársainkat a szakmai tudásuk és az értékrendjük alapján választjuk, mert tudjuk, hogy mindannyian mások vagyunk, de mind ugyanazért dolgozunk: vevőink elégedettségéért.